Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Проблем

2 posters

Go down

Проблем Empty Проблем

Писане  LuXoR Нед Яну 13, 2008 1:27 pm

Момчета помагайте.Значи преди малко щях да играя контрола с Тоти.Всичко беше точно само че аз играя с джойстик(Trust Sight Fighter с 8 бутона + навигацият) и когато направя състава доло пише "space" to contunue и тъй като клавиатурата не е включена за мача трябва или да го натисна с мишката или с някое копче на джойстика за да съм ready и да с изиграем мача.Проблема е че нито ми дава мишката нито има копче на джойстика което да отговаря на тази команда.Тъй като за 1 пат ми изкача тавъв проблем моля за помощ silent

LuXoR
Amatuer
Amatuer

Брой мнения : 7
Registration date : 11.01.2008

Върнете се в началото Go down

Проблем Empty Re: Проблем

Писане  David^Beckham Нед Яну 13, 2008 5:36 pm

LuXoR написа:Момчета помагайте.Значи преди малко щях да играя контрола с Тоти.Всичко беше точно само че аз играя с джойстик(Trust Sight Fighter с 8 бутона + навигацият) и когато направя състава доло пише "space" to contunue и тъй като клавиатурата не е включена за мача трябва или да го натисна с мишката или с някое копче на джойстика за да съм ready и да с изиграем мача.Проблема е че нито ми дава мишката нито има копче на джойстика което да отговаря на тази команда.Тъй като за 1 пат ми изкача тавъв проблем моля за помощ silent

Нз и аз играя понякога с джойстик ама ми се показва мишката!Нямам решение на този въпрос ама виж в контрол,но мисля,че го няма там Sad

David^Beckham
Admin

Брой мнения : 84
Registration date : 08.01.2008

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите